SAMSUN / İLKADIM - Yeşilyurt Demir-Çelik İlkokulu

Yeşilyurt Demir-Çelik İlkokulu

Baruthane Mah. Anadolu Cad. No26 İLKADIM SAMSUN
Vizyon
Okulumuzu çevrenin ihtiyaçlarına cevap veren eğitim ve kültür yuvası haline getirmek,toplumun okula yaklaşımını olumlu yönde geliştirmek , bölgemizde sosyal kültürel ve eğitsel bakımdan övgüyle ve saygıyla anılmaktır.
Misyon
Okulumuzun eğitim – öğretim programını kaliteli, nitelikli ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kendilerini ve yeteneklerini geliştirmelerine imkan tanımak, çevreye ve öğrencilere çağdaş, donanımlı , sosyal ve kültürel ihtiyaçlara cevap verebilen bir ortam hazırlamak, kendisine, ailesine ve çevresine faydalı bireyler yetiştirmek temel işlevimizdir.
Başarılar
"Beyaz Bayrak"sertifikamız vardır. Okulumuzda "Mavi Gök Yeşil Yaprak Projesi, "Beslenme Dostu Okul Projesi" ve "Okullar Hayat Olsun Projesi" uygulanmaktadır. 2011/2012 Eğitim-Öğretim Yılında İlkadım İlçesi Okullararası Futbol Şampiyonluğu Minikler Kategorisinde Takımımız Şampiyon olmuştur. Karate dalında il, bölge ve Türkiye dereceleri elde ettik.
Başlangıç 08:30 Öğle Yemeği:12.00-12:40 Çıkış 14:15
1. hat dolmuş, tramvay
Öğrenci Velileri tarafından tutulan servisler mevcuttur.
Baruthane Mah. Anadolu Cad. No:14 İLKADIM-SAMSUN
İlçe merkezine 4 km